Bel ons
085 303 63 95
Elke werkdag
09:00-18:00

Heb je een acuut probleem met je caravan en zoek je snel deskundige hulp? Wij reageren binnen 24 uur en in de meeste gevallen zijn we binnen 5 werkdagen bij jou ter plaatse.

Als servicedienst op wielen bedienen wij onze klanten altijd op locatie. Hiervoor zetten wij onze volledig uitgeruste servicebus in! Wij verhelpen storingen en voeren reparaties uit aan jouw caravan.

Caravan op locatie laten repareren

Wij bieden service door jou overal in Nederland te helpen met reparaties aan het woongedeelte van je caravan. Dit kan zijn bij jou thuis, op je bedrijf, op de camping, en als het nodig is zelfs onderweg! Met uitstekende technische kennis en een schat aan ervaring helpen wij jou snel weer op weg.

Heldere afspraken bij Caravanservice Nederland

Voordat wij beginnen met onze werkzaamheden, krijg je van ons een heldere offerte. Hierin staat aangegeven op welke datum en op welk tijdstip wij bij jou langskomen. Nadat je hierop akkoord hebt gegeven (via de blauwe link in de e-mail), is jouw afspraak bevestigd en ingepland in onze agenda.

Kortdurende reparaties aan caravan

Ongeacht de werkzaamheden, zijn we in veel gevallen minimaal één uur aanwezig. We stellen vast wat het probleem is en proberen direct een reparatie uit te voeren. Is er een grotere reparatie nodig, dan vindt er in overleg met jou een vervolgafspraak plaats.

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en België. De betaling gebeurt bij voorkeur via de PIN.

pinnen_ja_graag