Bel ons
085 303 63 95
Elke werkdag
09:00-18:00
Veiligheid & preventie

Veilig leven en slapen in je camper met het 3Gas alarm

Gassen zijn onbedoeld, gevaarlijk voor mens en dier op het moment van lekkage en storingen in apparatuur, cilinders of leidingen. Behalve onbedoelde situaties, worden gassen zoals Ether ook steeds vaker ingezet om mensen buiten bewustzijn te maken voor het plegen van overvallen.

Het 3Gas alarm detecteert slaapgassen, koolmonoxide, propaan en butaan gassen. Wanneer een van de gassen wordt gedetecteerd, waarschuwt het 3Gas alarm tijdig door middel van een luid signaal. Het alarm reageert op de kleinste gasconcentraties zodat de gassen geen tijd hebben om nadelige invloed uit te oefenen op mens en dier.

3Gas round alarm

  • Detecteert gassen binnen enkele seconden
  • Sirene van 80 decibel
  • LED indicatielampjes
  • Wordt aangesloten op het 12 volt systeem van je camper
  • Afmetingen: 83x83x36mm

Hoe werkt het?

Wanneer het alarm een gasconcentratie signaleert, gaat gedurende 40 seconden het vooralarm af. Als vervolgens de gasconcentratie gelijk blij ft of meer wordt, wordt het alarm met een aanhoudende alarmtoon ingeschakeld en blij ft de rode LED lamp branden. Als de gasconcentratie na het vooralarm is verdwenen, dan gaat het alarm naar de stand-by stand.

Detecteerbare gassen

  • Koolmonoxide (CO) – bij niet correcte ventilatie of onvoldoende toevoer van verse lucht voor het verbrandingsproces.
  • LPG (butaan en propaan) – bij lekkage uit een apparaat of leiding.
  • Slaapgassen (zoals ether) – gebruikt bij overvallen, om slachtoffers buiten bewustzijn te brengen.

Kies voor gemoedsrust voor jou, je familie en huisdieren!

Laat het 3Gas round alarm door een van onze servicemonteurs professioneel monteren in je camper of caravan. Het alarm wordt ingebouwd volgens de wettelijke richtlijnen. Je ontvangt 2 jaar garantie.

€69,-

exlusief montage

img

Heb je een specifiek probleem?

Kun je de oplossing voor je probleem niet direct op onze website vinden? Geen probleem, aarzel niet en bel ons voor advies op: 085 303 63 95.