Bel ons
085 303 63 95
Elke werkdag
09:00-18:00
Smarthome

All-in-one smarthome oplossing voor caravans

Wat is CaraControl?

CaraControl is het idee dat is ontstaan ​​uit de behoefte van u, caravan gebruikers, om verschillende apparaten van verschillende fabrikanten aan te sluiten en te bedienen op een gemeenschappelijk dashboard, alternatief met behulp van één simkaart.

img

Tegenwoordig zijn sommige caravanfabrikanten begonnen hun eigen oplossingen te integreren met hetzelfde doel. Helaas kan druk voor lage ontwikkel- en productiekosten, korte deadlines en soms gebrek aan expertise resulteren in gebruiksonvriendelijke bediening en een hoog stroomverbruik. Dergelijke producten zijn dan beperkt in termen van connectiviteit, compatibiliteit en beveiliging, wanneer klanten worden gedwongen om cloudgebaseerde applicaties te gebruiken.

Misschien is dat de reden waarom u nu op deze webpagina bent en probeert een alternatief te vinden om van uw caravan een echt slim huis te maken.
Onze gepatenteerde cloud-vrije oplossing is beschikbaar om u van uw mogelijke ontevredenheid met uw huidige besturingssysteem te ontdoen, om al uw bestaande bedieningselementen en SIM’s samen te voegen tot één of zelfs uw elektroblok en het bijbehorende bedieningspaneel te vervangen.

Vanaf het allereerste begin is het CaraControl-systeem ontworpen om zo universeel, gebruiksvriendelijk en anoniem mogelijk te zijn, waardoor het kan worden aangesloten op apparaten van derden, zoals verwarmingspanelen, airconditioning of elektroblokken om elke eigenaar van praktisch elke vrijetijdsbesteding te dekken voertuig in kwestie.

Wij bij CaraControl denken altijd als caravanist zelf en alle componenten ontwerpen en produceren we in eigen huis. Hierdoor leveren wij toekomstbestendige gecertificeerde automotive producten met toegevoegde klantwaarde op de markt.

img
img

Promotiecode: 9501NR

Bestel nu online

Brochure